Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FabLearnDK 2021

15. april 2021 08:15 - 15:30

Traditionelt samler FabLearn op mod 400 deltagere, som på tværs af kommuner, netværk, institutioner og nationaliteter udvikler og lærer nyt gennem fysisk deltagelse i hands on workshops, oplæg og dialoger. Det plejer at være en sprudlende dag, hvor pionerer og ledere deler konkrete erfaringer med kolleger internt og eksternt i netværket. Det kan vi desværre ikke gennemføre i 2021 pga. Covid-19 pandemien.

FabLearn er en central del af kommunernes FabLab-indsats, og derfor har vi lavet en plan, der sikrer pionerer og ledere mulighed for at deltage i de forventede formidlings- og netværksaktiviteter gennem

  1. Deltagelse i intern FabLearn-dag 15. april 2021 med inspiration til pionerer og ledere
  2. Deltagelse med workshops/oplæg på FabLearn 2022 på en af fire planlagte netværksdage

For FabLearn-dagen d. 15. april 2021 har vi planlagt et program, hvor ledere og pionerer sidder sammen på egen skole og deltager via Teams. Der vil være et indledende og et afsluttende oplæg, en hands on workshop og tid afsat til lokale dialoger om udviklingen af indsatsen på egen skole. Skolerne vil inden FabLearn-dagen modtage en pakke med forskellige materialer, som relaterer sig til dagens arbejde. I vil ligeledes modtage en mail med links til konferencen, diverse online ressourcer og informationer. For at fremme dialog og interaktion vil pionererne på forskellig vis arbejde med dele af programmet på uddannelsesdage før og efter selve FabLearn-dagen. Derudover bliver der mulighed for kommunikation undervejs via chat mv.

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
15. april 2021
Tidspunkt:
08:15 - 15:30
Hjemmeside:
https://drive.google.com/file/d/1Oi4OOrtG1bOX44-AwMRlUEQa0ubdS5WS/view?usp=sharing

Arrangør

FabLab@SCHOOLdk
Telefon:
+4521542492
E-mail:
hva@silkeborg.dk
Se Arrangør hjemmeside