Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FabLearnDK 2023

27. april 2023 09:00 - 17:00

Dkr1195,00
Plakat til FabLearnDK 2023 med titlen Teknologiforståelse er Grundfaglighed

Det handler om vores børn og unge. De lærer i skolen at læse og regne, men skal også tidligt i livet forstå og kunne bruge digitale teknologier.

Derfor har vi brug for:

  • En ny grundfaglighed hos lærere og pædagoger, hvor de i skolen anvender teknologi kritisk og konstruktivt 
  • En pædagogisk praksis, hvor teknologi indgår som både redskab og fagfelt.
  • En praksisnær og anvendelsesorienteret undervisning, der forbinder fag og teknologi med elevers interesser, erfaringer og spørgsmål til omverdenen

Men hvordan ser en sådan praksis i skolen ud? Og hvordan udvikler vi den konkret? Det har FabLearnDK 2023 fokus på, når vi kigger ind i maskinrummet hos lærere, pædagoger, skoleledere og uddannelsesinstitutioner. De viser, hvordan teknologi kan indgå i folkeskolens undervisning, så alle børn og unge anvender, lærer om og skaber med teknologi i og på tværs af alle fag.

FabLearnDK er en konference, hvor deltagerne inviteres til at være undersøgende gennem oplæg, dialoger og hands on aktiviteter. Sammen er vi derfor nysgerrige på, hvordan en grundfaglighed med teknologi kan fremme praksisfaglighed, teknologiforståelse og det 21. århundredes kompetencer.

Skal du med, når vi 27. april 2023 slår dørene op til endnu en FabLearnDK i Innovationsfabrikken i Kolding? Læs mere om program, tilmelding mv. her: https://fablearndk2023.blogspot.com/

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
27. april 2023
Tidspunkt:
09:00 - 17:00
Pris:
Dkr1195,00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://fablearndk2023.blogspot.com/

Sted

IBC Innovationsfabrikken
Birkemosevej 1
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Maps