Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Internat 2022

7. november 2022 - 8. november 2022

Pioneruddannelsens internat er en del af indsatsen ‘Teknologiforståelse gennem design og fabrikation’. Internatet er tværkommunalt med deltagere fra Middelfart, Kolding, Silkeborg og Vejle Kommune. Internatet foregår mandag d. 7. og tirsdag d. 8. november 2022 i Vingstedcentret, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten. 

Mandagens program har fokus på hvordan skoler kan arbejde med implementering af teknologiforståelse gennem design og fabrikation. Dagen indledes med oplæg om teknologiforståelse i et scenariedidaktisk perspektiv. Herefter møder vi fire pionerer, som fortæller om deres erfaringer med udvikling af FabLab-undervisning i et fagligt, didaktisk og organisatorisk perspektiv. Om eftermiddagens ledes skolerne gennem en struktureret workshop, hvor ledere og pionerer får mulighed for dialog om og planlægning af skolens lokale strategi for feltet.

Tirsdagens program giver pionererne konkret inspiration til, hvordan de kan arbejde legende, skabende og kreativt med teknologier i forskellige fag og på forskellige trin. Vi arbejder med teknologier, TinkerQubes og udvikler ‘skøre robotter’ og ideer til faglige/tværfaglige forløb.

 

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
7. november 2022
Slut:
8. november 2022

Arrangør

FabLab@SCHOOLdk
Phone
+4521542492
Email
hva@silkeborg.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Vingsted Centret
Vingsted Skovvej 2
Bredsten, 7182
+ Google Maps
Phone
75865533
Se Sted hjemmeside