Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Seneste afsluttede Begivenheder

FabLearnDK 2023

IBC Innovationsfabrikken Birkemosevej 1, Kolding

Det handler om vores børn og unge. De lærer i skolen at læse og regne, men skal også tidligt i livet forstå og kunne bruge digitale teknologier.

Derfor har vi brug for:

En ny grundfaglighed hos lærere og pædagoger, hvor de i skolen anvender teknologi kritisk og konstruktivt
En pædagogisk praksis, hvor teknologi indgår som både redskab og fagfelt.
En praksisnær og anvendelsesorienteret undervisning, der forbinder fag og teknologi med elevers interesser, erfaringer og spørgsmål til omverdenen

Men hvordan ser en sådan praksis i skolen ud?
Og hvordan udvikler vi den konkret?

Det har FabLearnDK 2023 fokus på, når vi kigger ind i maskinrummet hos lærere, pædagoger, skoleledere og uddannelsesinstitutioner.

De viser, hvordan teknologi kan indgå i folkeskolens undervisning, så alle børn og unge anvender, lærer om og skaber med teknologi i og på tværs af alle fag.

Dkr1195,00

Internat 2022

Vingsted Centret Vingsted Skovvej 2, Bredsten

Pioneruddannelsens internat er en del af indsatsen ‘Teknologiforståelse gennem design og fabrikation’. Internatet er tværkommunalt med deltagere fra Middelfart, Kolding, Silkeborg og Vejle Kommune. Internatet foregår mandag d. 7. og tirsdag d. 8. november 2022 i Vingstedcentret, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten.  Mandagens program har fokus på hvordan skoler kan arbejde med implementering af teknologiforståelse gennem design og fabrikation. Dagen indledes med oplæg om teknologiforståelse i et scenariedidaktisk perspektiv. Herefter møder vi fire pionerer, som fortæller om deres erfaringer med […]

FabLearnDK 2022: Teknologiforståelse i en begyndende praksis

FabLab Silkeborg Bindslevs Plads 17, Silkeborg

Efter aflysning af FabLearnDK i både 2019 og 2020 glæder vi os til at dele erfaringer på tværs af skoler, kommuner og nationer, når vi torsdag d. 28. april sætter spot på Teknologiforståelse i en begyndende praksis på FabLearnDK 2022 som afholdes i Silkeborg. Som vanligt en dag med aktuelle oplæg, hands on workshops og dialoger mellem deltagerne om deres eksperimenter og erfaringer. Hold øje med mere information her på sitet. Kontakt hva@silkeborg.dk, hvis du har spørgsmål vedr. FabLearnDK 2022.

DKR995,00