Teenagers motivation, Urban Interaction Design og FabLab@SCHOOL


Kender du til brugerinvolverende design, smart cities og Tangible Tabletops? Og hvad har disse tilgange og projekter til fælles?


De er alle en del af design- og forskningsområdet ved CAVI, Interaction Design, Aarhus Universitet. Og nu kan du få et overblik over de mange spændende og inspirerende projekter.


Et nyt katalog giver dig nemlig en enkel præsentation af alle projekterne ved CAVI, hvor FabLab@SCHOOL blot er én af mange.


Forstå teenagers motivation til at deltage!

En af hovedtemaerne i “child-computer interaction”-litteraturen er, hvordan man inddrager og motiverer børn til at deltage i design- og læringsprocesser. Et CAVI-projekt af Ole Sejer Iversen, Christian Dindler og Elin Hansen har undersøgt teenagers motivation til at deltage og fandt frem til en række gode redskaber, som “rewards, storytelling, identification, collaboration, endorsement, technology, and performance”.

- Læs mere i kataloget s. 21.


Andre projekter beskæftiger sig eksempelvis med fremtidens borgerinddragelse (s. 41), “smart cities done right” (s. 51), design thinking og digital fabrikation i uddannelsessammenhæng (s. 13) og ikke mindst FabLab@SCHOOL-projektet (s. 49).


Alle falder de under forskningsområdet, Design- og Human Computer Interaction (HCI) og kobler sig til mange samarbejdspartnere rundt om i verden.


Find kataloget online og se de mange andre projekter her: http://bit.ly/CAVIKatalog2016


Bon appétit!