FabLab@SCHOOL har plads i “Digital Folkeskole”

FabLab@SCHOOLdk

Magasinet Skolebørn stiller i sit augustnummer skarpt på den digitale folkeskole - og i kikkerten har de hurtigt fået øje på FabLab@SCHOOLdk som eksempel på digitaliseret undervisning, der både motiverer, støtter og løfter elevernes læring.


”Alle børn får gavn af at arbejde på den her måde."

"Vi kan se, blandt andet i forskning fra Stanford University, at metoder som denne særligt styrker læringen hos de børn, der ikke umiddelbart er bogligt stærke, fordi de skal producere noget, de har mellem hænderne” Sådan siger vicedirektør for Digitalisering og Videndeling i Styrelsen for It og Læring, Jakob Harder, om FabLab@SCHOOL-projektet til Skolebørn.


Når projektet fremhæves som best practice, er det takket være samarbejdet mellem forskningen ved CAVI, Aarhus Universitet, og de modige og dygtige lærere fra FabLab@SCHOOLdk-partnerkommunerne: Aarhus, Vejle og Silkeborg.


Du kan læse mere om FabLab@SCHOOLdk som eksempel på et projekt med vellykket sammenkobling af læring og virkelighed gennem designbaserede, praksisorienterede læringsforløb, her. Du kan også læse hele temaet om “Digital folkeskole” her