Ny forside varsler et bedre FabLabatschool.dk

FabLab@SCHOOLdk

Den flittige FabLab@SCHOOLdk-besøgende vil allerede nu have bidt mærke i den nye forside, der pryder Fablabatschool.dk.


Forsiden er første del af et dybdegående renoveringsarbejde på hjemmesiden. Vi arbejder lige nu med at udvikle og forbedre mulighederne for vidensdeling, inspirationssøgning og networking lærere imellem.


Vi vil fremadrettet skabe et bedre blik for sidens fablab-læringsforløb ("eksperimenter") - både ift. præsentation, udformning og den rolle, forløbene skal spille på det fremtidige fabLabatschool.dk. I den forbindelse ønsker vi at inddrage interesserede lærere, der udvikler og/ eller anvender eksperimenterne på siden til inspiration eller direkte i undervisningen.


Skulle du som lærer være interesseret i at hjælpe os med at få mere viden om jeres praksis med udvikling, udformning, deling og anvendelse af eksperimenter, hører vi meget gerne fra dig! Du kan kontakte projektassistent, Cissel Bech, på cebb@silkeborg.dk


Vi håber med lærernes hjælp at kunne udarbejde den mest optimale løsning til behov. Med lidt god vind vil et forbedret fabLabatschool.dk kunne se dagens lys i starten af det nye år.