Print Friendly, PDF & Email
FabLab, Fællesspisning og Fordybelse på Fælleshåbsskolen
8. June 2018
Lys, spektrallinjer og varmebølger
13. June 2018


Der arbejdes med digital design og folieskærer ifm. fremstilling af Lob-ausdrücke (positive ord) til tyskundervisningen og skolens øvrige læringsmiljø.

Mellemtrin/udskoling


Fag

Tysk, Teknologiforståelse

Teknologier

Vinylcutter

Faglige emner

Digitale teknologier, Design og designprocesser

Af Britt Kallestrup MadsenForløbet er målrettet mod sprog-begynderundervisningen - her med fokus på tysk - og har som mål at øge elevernes ordforråd, dyrke den gode tone i klassen og arbejde med digital fabrikation.


Workshoppen vil være en vekslen mellem introduktion til teknologi og hands-on og skal give deltageren indspil til selv at kunne bruge indholdet som en del af et forløb i sprogundervisningen. Man skal selv medbringe computer til designdelen af workshoppen. Forløbet slutter med at alle får givet deres udvalgte Lob-ausdrück et personligt design og får det skåret ud i folie, så det kan hænges op.

Links

Vil du også gerne lave et FabLab forløb?

Hvis du har gennemført eller planlagt FabLab aktiviteter, vil vi meget gerne høre om det. Så kan vi nemlig præsentere dine idéer og erfaringer her på siden til inspiration for andre, som arbejder med FabLab aktiviteter og forløb.

For at få din aktivitet eller dit forløb udgivet på FabLab@SCHOOLdk skal du udfylde denne skabelon og sende den til hva@silkeborg.dk. Du skal regne med lidt ekspeditionstid, men du vil modtage en mail, når forløbet eller aktiviteten er offentliggjort.

Et forløb skal som minimum have en titel og en kort brødtekst, som beskriver aktiviteterne. Derudover skal du som minimum vedhæfte et foto eller en video, der illustrerer indholdet. Du kan også vedhæfte forskellige filer, der passer til forløbet: Uddybende forløbsbeskrivelser, produktionsfiler, tegninger, koder mv...

Scroll Up