FabLab@SCHOOLdk VEJLE


Vejle Kommune


I Vejle Kommune finder du FabLab@SCHOOLdk i Kedelbygningen i Spinderihallerne. Her er FabLab’et både omdrejningspunkt for aktiviteter for FabLab@SCHOOL pionererne netværk og uddannelse, samarbejde med erhvervslivet og åbent værksted for borgere.
Link: http://www.spinderihallerne.dk/fablab

Med FabLab sikrer Vejle Kommune et resilient Vejle, hvor alle medarbejdere i virksomheder, borgere på tværs af alder, køn, kultur og etnicitet har mulighed for og lyst til at eksperimentere med nyeste produktionsteknologier (FabLab Spinderihallerne, Vejle)

FabLab Spinderihallerne, Vejle

Hvad er et FabLab?


Et FabLab – FABrication LABoratory – er et kreativt, højteknologisk prototypeværksted, hvor du kan omsætte idéer og projekter til fysisk form via 3D-tegneprogrammer og software. Vores værksted stiller følgende teknologier til rådighed: Vinylskærer, laserskærer, 3D-printer, 3D-scanner, Shop-bot CNC-fræser, digital broderi maskine og diverse elektronisk udstyr.

Hør vores Lab Leder fortælle om FabLab i filmen til venstre.

Hvem kan benytte labbet? Uanset om du er virksomhed, skole eller fritidsbruger er du velkommen i vores lab. Du kan komme forbi på ”åben tirsdag”, bestille en rundvisning, eller booke det til privat brug. Du kan også bestille kurser og træning i brug af teknologierne via menuen til venstre.

Har du spørgsmål? Kontakt:

Ana Catarina

Kontakt Lab Leder


Peter Dahl

FabLab Læringsvejleder


Find os


Spinderihallerne

  • Spinderigade 11E
    7100 Vejle
 
Scroll Up