FabLearnDK 2024: Med teknologi i hænderne

Podcastserie: Live fra FabLearnDK
14. september 2023
Podcastserie: Live fra FabLearnDK
14. september 2023

FabLearnDK 2024: Med teknologi i hænderne

FabLearnDK 2024 afholdes af FabLab@SCHOOLdk kommunepartnerskabet i samarbejde med Videnscenter for Digital Teknologiforståelse.

Dette års tema sætter fokus på relevant og meningsfuld undervisning for alle børn og unge. De tilbringer 10 år i folkeskolen. Her skal de trives, finde mening i aktiviteterne og lære noget, der er vigtigt for dem. De skal lære at begå sig i den verden, de vokser op i. En verden hvor de skal leve, lære og arbejde med digitale teknologier. Det forpligter! Vi har brug for en spændende og motiverende praksis, hvor børn og unge får mulighed for at løse konkrete, praktiske og virkelighedsnære udfordringer. Vi har også brug for, at de lærer at forstå, forholde sig til og skabe med digitale teknologier. Det kan vi ikke være uenige om. Men hvordan gør vi det? 

Det vil lærere, pædagoger, ledere, konsulenter, forskere og andre være undersøgende på, når de i oplæg, hands-on workshops og faglige dialoger sætter fokus på teknologiforståelse og praksisfaglig undervisning med teknologi

Programmet offentliggøres her 26. januar 2024. Tilmelding og valg af aktiviteter sker først til mølle fra. 1. februar 2024.

FB_plakat_Fablearn_2024-1200px